10 χρόνια Mygym! Σας Ευχαριστούμε..!
10 χρόνια…. !

 


Το γυμναστήριο μας, έκλεισε 10 ολόκληρα χρόνια! 10 χρόνια αναμνήσεων , χαράς , εντάσεων, γέλιου, αγάπης, συντροφιάς και πολλών άλλων συναισθημάτων. Στις 22 Σεπτέμβριου 2008 άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο της Λάρισας, βάζοντας ένα μεγάλο στοίχημα… Ότι μέσα σε αυτήν την κρίση θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να κάνουμε τον κόσμο να γυμνάζεται ευχάριστα με τα πιο ψηλά στάνταρ.

 

Και ναι λοιπόν, τα καταφέραμε… όπως και πολλά περισσότερα από αυτό!

Καταφέραμε να κάνουμε τον κόσμο της Λάρισας να μας αγαπήσει και να μας στηρίξει έμπρακτα χωρίς να απαιτεί να γίνουμε το γυμναστήριο των 49ευρώ στο ετήσιο! Και σας ευχαριστούμε για αυτό μέσα από την κάρδια μας. Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε ψηλά στην προτίμησή σας, σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε έστω και με μια ημερήσια προπόνηση, σας ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να δώσουμε το ύφος και το ήθος που θέλαμε στο σπίτι μας! Γιατί για μας αυτό εδώ είναι το σπίτι μας! Ένα σπίτι που δέχεται συνέχεια κόσμο και προσπαθεί να τους κάνει να αισθανθούν όμορφα, χαρούμενα και κυρίως καθαρά, απολαμβάνοντας τη γυμναστική τους!

 

Επίσης ένα με μεγάλο συγνώμη σε όσους δυσαρεστήσαμε , απογοητεύσαμε ή δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε σαν γυμναστήριο αυτά τα 10 χρόνια! Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά τουλάχιστον όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε … προσπαθούμε να έχουμε νέες ιδέες, ευχάριστο κλίμα, καθαρό γυμναστήριο, ποιοτικά μηχανήματα και καταρτισμένο προσωπικό! Κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα η δική σας! Και θα συνεχίσουμε να σας φροντίζουμε όσο εσείς μας επιβραβεύετε και μας το ανταποδίδετε με την αγάπη σας!

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ από εμάς σε εσάς για τα 10 χρόνια λειτουργίας μας!!!

 

Με εκτίμηση,
η διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του γυμναστήριου Mygym