Personal training


Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση Για όσους δεν διαθέτουν χρόνο, παρακίνηση και ενέργεια για μια αποτελεσματική προπόνηση, το personal training είναι η λύση. Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς. Το personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την ηλικία και την φυσική του κατάσταση, προωθώντας τους προσωπικούς του στόχους, προσαρμόζοντας τον τρόπο και το είδος προπόνησης στα μέτρα και στις ανάγκες του καθενός. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, όπως η αποκατάσταση από κάποιο τραυματισμό ή οι παθολογικές καταστάσεις στην υγεία, η προσωπική προπόνηση δεν αποτελεί επιλογή αλλά επιτακτική ανάγκη.


 


Το personal training (προσωπική προπόνηση) είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο εκγύμνασης, που προσαρμόζεται στις ατομικές σας ανάγκες και απαιτήσεις με σκοπό να πραγματοποιήσετε τους προσωπικους σας στόχους μέσα από την άσκηση και στηρίζεται στην ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Συχνά συναντάμε κάποιες λανθασμενες εντυπώσεις για το personal training:
- ότι δηλαδή η προσωπική γυμναστική, όπως μεταφράζεται στα ελληνικά, είναι μόνο για επώνυμους ή για αθλητες υψηλού επιπέδου ή
- ότι απλά κάποιος βρίσκεται από πάνω σου και να δίνει διαταγές φωνάζοντας συνεχώς.
 

Ο personal trainer δεν ασχολείται την μια ώρα προπόνησης του πελάτη του μόνο και μόνο να τον βοηθάει με τα βαράκια, να τον εμψυχώνει και να είναι μια ευχάριστη παρέα όσο θα γυμνάζεται. Εργάζεται μόνος του για να είναι έτοιμος στην πραγματοποίηση της προπόνησης η οποία θα προσφέρει αυτό για το οποίο αμείβεται. Ο personal trainer επαναπροσδιορίζει τις εντάσεις και τον όγκο της προπόνησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα στα αποτελέσματα. Είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, που σας βοηθά να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους Fitness, μέσα από εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση και τον έλεγχο του βάρους, ψυχολογική παρακίνηση και υποστήριξη, και διαρκή καθοδήγηση. Ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την προπόνησή σας και τις βελτιώσεις. Θα σας εκπαιδεύσει στις ασκήσεις αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του εκάστοτε στόχου. Θα σας δώσει κίνητρο να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.
Το personal training (προσωπική προπονηση) δεν απευθύνεται μονο στην προπόνηση με βάρη όπως πολύ μπορεί να έχουν στο μυαλό τους. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις προπονητικές φιλοσοφίες και τρόπους άσκησης όπως pilates, yoga, TRX training ή ακόμη και για jogging και stretching.  Ένα σημαντικό ποσοστό των μελών μας επιλέγει την υπηρεσία Personal Training συστηματικά. Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψει κανείς την αποτελεσματικότητά του είναι η δοκιμή.

Θα επέλεγα μια personal προπόνηση  γιατί:
• ένας επαγγελματίας βρίσκεται πάντα δίπλα σας.
• έχει αποκλειστικό στόχο την σωστή σας άσκηση, ανεξάρτητα από την ηλικία σας ή την φυσική σας κατάσταση.
•  διαθέτει την εξειδικευμένη εκπαίδευση που απαιτείται για να σας βοηθά να γυμναστείτε σωστά, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τον εξειδικευμένο εξοπλισμό.
• αποτελεί ασπίδα που σας προστατεύει από λανθασμένες κινήσεις και τραυματισμούς, ιδίως σε περίπτωση που συντρέχουν συγκεκριμένοι ιατρικοί λόγοι.
• παρακίνεί και ενθαρρύνει συνεχώς, προσφέροντας ψυχολογικά κίνητρα που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση της προπόνηση σας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Όποιος και αν είσαι, ότι και αν κάνεις, είναι απόλυτα βέβαιο ότι έχεις τη δύναμη να αλλάξεις!
Επικοινώνησε με τον Personal Trainer σου!
Είναι ο ειδικός και έχει την εξατομικευμένη λύση του προβλήματός σου!
 

 Το Fitvibe λειτουργει με την αρχή των ελεγχομενων δονησεων, και μεταδιδονται σε όλο το σωμα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσετε ενα σχικτο και καλογυμνασμένο σωμα χωρις κοπο & χωρις ιδρωτα.

Απλα και γρηγορα φορωντας τη φορμα της γυμναστικης σε 20' μονο λεπτα.

Η ασκηση στο Fitvibe προσφερει οχι μονο αμεσα αποτελεσματικα αλλα ειναι ταυτοχρονα ευχαριστη. Τωρα ολοι μπορουν να ασκηθουν, χωρις το αισθημα εξαντλησης ή ατονιας κερδιζοντας ενεργεια και χρονο.