Αλεξης Μαλαμας


Προηγούμενη σελίδα Εκτύπωση


Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1979, όπου και μεγάλωσε. Από την παιδική του ηλικία ήρθε σε επαφή με διάφορα αθλήματα και στην ηλικία των 14 ετών, επέλεξε να ασχοληθεί με τα άλματα στο στίβο και πιο συγκεκριμένα με το άλμα εις τριπλούν. Το συγκεκριμένο άθλημα του πρόσφερε μεγάλες διακρίσεις αφού κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας 9 πανελλήνια και 1 βαλκανικό μετάλλιο. Επίσης συμμετείχε σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις αγώνων. Έχοντας σαν στόχο, με εντατικές προπονήσεις, τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα το 2004, ένας σοβαρός τραυματισμός δυστυχώς δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του και για το λόγο αυτό ξεκίνησε την επαγγελματική του αναζήτηση.

 

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2004 στην αλυσίδα των καταστημάτων "TheWeb" σαν customer service, όπου μετά από 6 μήνες, του ανατέθηκε ο ρόλος του assistant manager. Έπειτα από εκπαιδεύσεις στην εταιρεία και γνωρίζοντας πολύ καλά το αντικείμενο, γίνεται manager αλλά και μέτοχος σε καταστήματα ανά την Ελλάδα. Το 2007 αποχωρεί από την ενεργή του δράση ως manager, διατηρώντας το μετοχικό του κεφάλαιο για να επιδοθεί εξ ολοκλήρου στην κατασκευή και οργάνωση ενός δικού του, σύγχρονου γυμναστηρίου στη Λάρισα.

 

Το 2008 ξεκινά τη λειτουργία του γυμναστηρίου MYGYM Rhythm and Fitness,  όπου μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των πιο επιτυχημένων επαγγελματιών στο χώρο του και το γυμναστήριο να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ασκουμένων της πόλης.

 

Το 2014 ύστερα από μια επιτυχημένη, παράλληλη πορεία σε λατινοαμερικάνικους χορούς ξεκινάει την οργάνωση, το στήσιμο και την διεύθυνση μιας σχολής χορού - INDEPEDANCE – όπου μετά από 1,5 χρόνο αποχωρεί λόγω φόρτου εργασίας. Η σχολή χορού συνεχίζει δυναμικά τη δράση της μέχρι και σήμερα.